Det skönaste med att vara skön är att det är så himla skönt! Så är det ;D

Min detox fungerar. Märkligt motiverad av att rensa mitt hem, liv, tid och rum från gluten/socker och välkomna en än mer antiinflammatorisk livsstil. Vilket skulle kunna bli för bara en vecka eller två!? Men som det känns nu ger det mig energi så då gör jag mitt bästa så länge känslan håller i sig. Här och nu har varit mitt måtto länge. Här och nu är här-ligt. Haha, så är det 😉

Här och nu njuts bäst ur lärdomen från dåtiden tillsammans med känslan av att välkomna framtiden hur den än blir. Ett steg i taget försjunker jag djupare in i mig själv för att komma ur vissa ovanor.

Att bara vara, är. Jag. Jag är. Lär. Kär, haha ja det är nog känslan som räds. Nej, men ärligt talat så är jag bara nöjd med allt. Hur illa det än blir, blev, av. Det är bara så onödigt att lägga någon värdering i, så jag tar livet som det kommer. Tiden som den är. Opåverkbar och precis som jag sade, bara är. Det att vara.

Fokus på detox i både vad jag äter, tänker, gör. Det går så j*vla bra 😀
Ett bästa jag just nu! Om man inte saknar kan man inte längta. Se fram mot är det nya. Sunt tänkt. Bra gjort. Mer andrum åt folket!

Kom ihåg! Du är guld värd! Låt stå!