Att älska skoningslöst, sätta stopp, bryta normer, följa regler, reglera sitt undermedvetna, kontrollera sin självbehärskning, vara i balans med sina känslor, sluta bry sig, börja bry sig. Var lagom, stolt över dig själv, känn efter, sänk garden, lyft blicken, res dig upp, gå upprätt, sitt bekvämt och ligg lågt. Värdighet i ett lyxpaket, hyfs från ett flingpaket, ät dig smal, bryt ned och bygg upp, landa och ta sats, sikta och skjut.

Jag trodde alltid jag var vuxen tills jag växte upp och insåg att jag började förstå en liten del av en komplex värld, relationer, familjen, vänner, intressen.

Den bästa vänskap ur den mest destruktiva kärleksrelation. Ovillkorlig kärlek, en villkorlig dom, tagga ned, ta av dig offerkoftan och sträck dig lite längre för att tänja på de gränser som du själv satt upp.

Vad spelar det för roll att bry sig, om det vi vill inte är samma. Att prata i silver, att tiga i guld. Karma is a bitch if you are! Ibland är det nog och nog är nu. Tack för att jag kan uppskatta även det mest otacksamma med de som skrockar bakom min rygg, krockar med mina värderingar. Tack och hej. Med dig.

Puss på livet!